lägenheter (3:or) Karlshamns kommun, Trensum

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Karlshamn
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
3 - 3 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter 3 ROK i Trensum

Sökmöjligheter

Söker du en lägenhet 3:a i Karlshamn kommun, Trensum så är du på rätt ställe. På denna sida hittar du alla lediga lägenheter 3 ROK som det är möjligt att hyra just nu i Trensum.

Var uppmärksam på, att denna sida enbart handlar om lägenheter som är 3 ROK och som ligger i Trensum. Om du inte söker just det, kan du justera i kriterierna ovan och se andra möjligheter.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se jobbar vi med att visa alla lediga hyresrätter i Sverige, inte endast Trensum. Av den grund har vi flera tusen fina, unika uthyresannonser, men också uthyresannonser från de flesta andra ansedda sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta hyresvärdarna i Trensum omedelbart.

Sökesannons

Du har också möjligheten att låta hyresvärdarna i Trensum kontakta dig i stället. Upprätta en sökesannons med ett bra foto och beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du kontaktas direkt av en uthyrare, som har en lägenhet 3:a i Blekinge län, Karlshamn kommun som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller du söker något alldeles speciellt, kan du också göra din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt lägenhet i Karlshamn kommun, Trensum just för tillfället, kan du skapa ett gratis bevakningsmail, och sen kommer du att få direkt besked när en passande lägenhet 3:a annonseras.

Support
Blogg