lägenheter (2:or) Kungälvs kommun, Kärna

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kungälv
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
2 - 2 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter 2 ROK i Kärna

Sökkriterier

letar du efter en lägenhet 2 ROK i Kungälv kommun, Kärna så är du på rätt ställe. På denna sida hittar du alla lediga lägenheter 2 ROK som det är möjligt att söka för tillfället i Kärna.

Tänk på, att den här sidan enbart handlar om lägenheter som är 2 ROK och som ligger i Kärna. Om du inte vill ha just det, kan du justera i sökkriterierna ovan och få presentera andra bostäder.

Kontakta uthyrare

På BostadsPortal.se önskar vi att samla alla lediga lägenheter i hela Sverige, inte bara Kärna. Därför visar vi flera tusen egna, unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från alla andra viktiga sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta uthyrarna i Kärna direkt.

Öka dina chanser

Det finns också möjligheten att låta uthyrarna i Kärna kontakta dig i stället. Gör en sökesannons med ett bra foto och beskrivning av dig själv och dina önskemål, så kan du kontaktas direkt av hyresvärdar, som har en lägenhet 2 ROK i Västra Götaland län, Kungälv kommun som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller du vill ha något alldeles speciellt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu snabbare resultat.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt bostad i Kungälv kommun, Kärna just för tillfället, kan du skapa ett gratis bevakningsmail, och sen kommer du att få omedelbart mail när en ny lägenhet 2 ROK annonseras.

Support
Blogg