lägenheter (2:or) Borås kommun, Viskafors

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Borås
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
2 - 2 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter med 2 rum i Viskafors

Sökkriterier

letar du efter en lägenhet 2 ROK i Borås kommun, Viskafors så är du på rätt sida. På denna sida kan du hitta alla lediga lägenheter med 2 rum som det är möjligt att hyra just nu i Viskafors.

Tänk på, att denna sida enbart handlar om lägenheter som är med 2 rum och som ligger i Viskafors. Om du inte söker just det, kan du justera i sökkriterierna ovan och se andra hyresrätter.

Kontakta uthyrare

På BostadsPortal.se önskar vi att samla alla lediga lägenheter i Sverige, inte endast Viskafors. Därför visar vi flera tusen fina, unika bostadsannonser, men också bostadsannonser från de flesta andra betydelsefulla hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta hyresvärdarna i Viskafors direkt.

Sökesannons

Du har även möjligheten att låta uthyrarna i Viskafors komma till dig i stället. Skapa en sökesannons med ett bra foto och beskrivning av dig själv och dina bostadsdrömmar, så kan du kontaktas direkt av uthyrare, som har en lägenhet 2 ROK i Västra Götaland län, Borås kommun som matchar dina önskar. Om du har bråttom, eller du söker något väldigt speciellt, kan du också göra din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt bostad i Borås kommun, Viskafors just för tillfället, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och sen får du omedelbart mail när en passande lägenhet 2 ROK annonseras.

Support
Blogg