lägenheter (2:or) Sundsvalls kommun, Njurunda

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Sundsvall
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
2 - 2 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter 2:or i Njurunda

Sökmöjligheter

Söker du en lägenhet 2 ROK i Sundsvall kommun, Njurunda så är du på rätt ställe. På denna sida ser du alla lediga lägenheter 2:or som det går att hyra just nu i Njurunda.

Tänk på, att den här sidan enbart handlar om lägenheter som är 2:or och som ligger i Njurunda. Om du inte söker just det, kan du justera i kriterierna ovan och få presentera andra möjligheter.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se jobbar vi med att samla alla lediga hyresrätter i hela Sverige, inte endast Njurunda. Därför har vi tusentals egna, unika lägenhetsannonser, men också lägenhetsannonser från alla andra viktiga sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta uthyrarna i Njurunda direkt.

Öka dina chanser

Du har också möjligheten att låta hyresvärdarna i Njurunda kontakta dig om du vill. Skapa en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktat av en uthyrare, som har en lägenhet 2 ROK i Västernorrland län, Sundsvall kommun som matchar dina önskemål. Om det skall gå snabbt, eller du söker något alldeles speciellt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu snabbare resultat.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt lägenhet i Sundsvall kommun, Njurunda just för tillfället, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och sen kommer du att få omedelbart besked när en ny lägenhet 2 ROK annonseras.

Support
Blogg