lägenheter (2:or) Umeå kommun, Holmsund

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Umeå
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
2 - 2 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter med 2 rum i Holmsund

Sökkriterier

letar du efter en lägenhet 2:a i Umeå kommun, Holmsund så har du kommit till rätt ställe. På denna sida ser du alla lediga lägenheter med 2 rum som det är möjligt att hyra just nu i Holmsund.

Var uppmärksam på, att denna sida endast handlar om lägenheter som är med 2 rum och som ligger i Holmsund. Om du inte vill ha just det, kan du ändra i kriterierna ovan och se andra bostäder.

Kontakta uthyrare

På BostadsPortal.se jobbar vi med att samla alla lediga lägenheter i Sverige, inte endast Holmsund. Av den grund visar vi flera tusen fina, unika uthyresannonser, men också uthyresannonser från de flesta andra viktiga sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta uthyrarna i Holmsund direkt.

Öka dina chanser

Det finns också en möjlighet att låta hyresvärdarna i Holmsund komma till dig i stället. Skapa en sökesannons med ett bra foto och beskrivning av dig själv och dina bostadsdrömmar, så kan du kontaktas direkt av en uthyrare, som har en bostad 2:a i Västerbotten län, Umeå kommun som matchar dina önskemål. Om det skall gå snabbt, eller du vill ha något väldigt speciellt, kan du också göra din sökesannons till en premiumannons och få ännu snabbare resultat.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt lägenhet i Umeå kommun, Holmsund just för tillfället, kan du göra ett gratis bevakningsmail, och sen kommer du att få direkt besked när rätt lägenhet 2:a dyker upp.

Support
Blogg