lägenheter (2:or) Uppsala kommun, Storvreta

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
2 - 2 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter 2 ROK i Storvreta

Sökkriterier

letar du efter en lägenhet 2 ROK i Uppsala kommun, Storvreta så har du kommit till rätt sida. Här hittar du alla lediga lägenheter 2 ROK som det går att hyra för tillfället i Storvreta.

Tänk på, att denna sida enbart handlar om lägenheter som är 2 ROK och som ligger i Storvreta. Om du inte vill ha just det, kan du justera i kriterierna ovan och få presentera andra möjligheter.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se önskar vi att visa alla lediga lägenheter i hela Sverige, inte bara Storvreta. Av den grund har vi tusentals fina, unika lägenhetsannonser, men också lägenhetsannonser från de flesta andra viktiga sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta hyresvärdarna i Storvreta direkt.

Sökesannons

Det finns också möjligheten att låta uthyrarna i Storvreta komma till dig om du föredrar det. Gör en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina bostadsdrömmar, så kan du kontaktas direkt av en uthyrare, som har en bostad 2 ROK i Uppsala län, Uppsala kommun som matchar dina önskemål. Om det skall gå snabbt, eller du vill ha något alldeles speciellt, kan du välja att göra din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt lägenhet i Uppsala kommun, Storvreta just nu, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och sen kommer du att få direkt besked när rätt lägenhet 2 ROK annonseras.

Support
Blogg