lägenheter (2:or) Uppsala kommun, Skyttorp

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
2 - 2 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter 2:or i Skyttorp

Sökkriterier

Söker du en lägenhet 2 ROK i Uppsala kommun, Skyttorp så är du på rätt sida. På denna sida kan du se alla lediga lägenheter 2:or som det är möjligt att söka för tillfället i Skyttorp.

Var uppmärksam på, att den här sidan enbart handlar om lägenheter som är 2:or och som ligger i Skyttorp. Om du inte vill ha just det, kan du justera i kriterierna ovan och få presentera andra hyresrätter.

Kontakta uthyrare

På BostadsPortal.se önskar vi att visa alla lediga hyresbostäder i Sverige, inte endast Skyttorp. Därför har vi flera tusen egna, unika lägenhetsannonser, samt lägenhetsannonser från alla andra ansedda sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta hyresvärdarna i Skyttorp med det samma.

Sökesannons

Det finns också en möjlighet att låta uthyrarna i Skyttorp kontakta dig om du föredrar det. Upprätta en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina bostadsdrömmar, så kan du kontaktas direkt av hyresvärdar, som har en lägenhet 2 ROK i Uppsala län, Uppsala kommun som matchar dina önskemål. Om det skall gå snabbt, eller du vill ha något väldigt speciellt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt lägenhet i Uppsala kommun, Skyttorp just nu, kan du skapa ett gratis bevakningsmail, och sen kommer du att få omedelbart mail när rätt lägenhet 2 ROK dyker upp.

Support
Blogg