lägenheter (2:or) Knivsta kommun, Knivsta

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Knivsta
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
2 - 2 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter 2:or i Knivsta

Sökkriterier

letar du efter en lägenhet med 2 rum i Knivsta kommun, Knivsta så är du på rätt sida. Här kan du se alla lediga lägenheter 2:or som det går att hyra just nu i Knivsta.

Var uppmärksam på, att den här sidan enbart handlar om lägenheter som är 2:or och som ligger i Knivsta. Om du inte vill ha just det, kan du justera i kriterierna ovan och få presentera andra möjligheter.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se önskar vi att samla alla lediga lägenheter i hela Sverige, inte endast Knivsta. Av den grund har vi flera tusen egna, unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra viktiga hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta hyresvärdarna i Knivsta direkt.

Sökesannons

Du har även möjligheten att låta uthyrarna i Knivsta kontakta dig i stället. Gör en sökesannons med ett bra foto och beskrivning av dig själv och dina bostadsdrömmar, så kan du kontaktas direkt av uthyrare, som har en bostad med 2 rum i Uppsala län, Knivsta kommun som matchar dina önskar. Om det skall gå snabbt, eller du vill ha något alldeles speciellt, kan du också göra din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt bostad i Knivsta kommun, Knivsta just för tillfället, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och sen kommer du att få omedelbart besked när en ny lägenhet med 2 rum annonseras.

Support
Blogg