lägenheter (2:or) Håbo kommun, Skokloster

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Håbo
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
2 - 2 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter 2 ROK i Skokloster

Sökkriterier

letar du efter en lägenhet 2:a i Håbo kommun, Skokloster så har du kommit till rätt sida. Här kan du finna alla lediga lägenheter 2 ROK som det går att hyra för tillfället i Skokloster.

Var uppmärksam på, att denna sida enbart handlar om lägenheter som är 2 ROK och som ligger i Skokloster. Om du inte vill ha just det, kan du ändra i sökkriterierna ovan och se andra möjligheter.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se jobbar vi med att visa alla lediga hyresbostäder i Sverige, inte bara Skokloster. Av den grund har vi flera tusen fina, unika lägenhetsannonser, samt lägenhetsannonser från de flesta andra viktiga portaler.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta uthyrarna i Skokloster direkt.

Sökesannons

Du har också möjligheten att låta hyresvärdarna i Skokloster kontakta dig om du föredrar det. Gör en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina önskemål, så kan du bli kontaktat av uthyrare, som har en bostad 2:a i Uppsala län, Håbo kommun som matchar dina önskar. Om det skall gå snabbt, eller du vill ha något alldeles speciellt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu snabbare resultat.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt bostad i Håbo kommun, Skokloster just nu, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och sen får du direkt mail när en passande lägenhet 2:a dyker upp.

Support
Blogg