lägenheter (2:or) Kungsbacka kommun, Särö

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kungsbacka
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
2 - 2 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter med 2 rum i Särö

Sökkriterier

Söker du en lägenhet med 2 rum i Kungsbacka kommun, Särö så har du kommit till rätt ställe. Här kan du hitta alla lediga lägenheter med 2 rum som det går att hyra just nu i Särö.

Var uppmärksam på, att den här sidan endast handlar om lägenheter som är med 2 rum och som ligger i Särö. Om du inte vill ha just det, kan du ändra i kriterierna ovan och få presentera andra bostäder.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se önskar vi att samla alla lediga lägenheter i hela Sverige, inte bara Särö. Därför har vi flera tusen fina, unika lägenhetsannonser, men också lägenhetsannonser från alla andra viktiga sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta uthyrarna i Särö omedelbart.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns även en möjlighet att låta uthyrarna i Särö kontakta dig om du föredrar det. Skapa en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina önskemål, så kan du bli kontaktat av en uthyrare, som har en bostad med 2 rum i Halland län, Kungsbacka kommun som matchar dina önskar. Om det skall gå snabbt, eller du vill ha något väldigt speciellt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu snabbare resultat.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt bostad i Kungsbacka kommun, Särö just för tillfället, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och sen får du direkt besked när en ny lägenhet med 2 rum dyker upp.

Support
Blogg