lägenheter (2:or) Karlskrona kommun, Hasslö

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Karlskrona
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
2 - 2 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter 2 ROK i Hasslö

Sökkriterier

Söker du en lägenhet med 2 rum i Karlskrona kommun, Hasslö så är du på rätt ställe. På denna sida kan du se alla lediga lägenheter 2 ROK som det går att söka just nu i Hasslö.

Var uppmärksam på, att denna sida endast handlar om lägenheter som är 2 ROK och som ligger i Hasslö. Om du inte vill ha just det, kan du ändra i kriterierna ovan och se andra möjligheter.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se jobbar vi med att visa alla lediga hyresrätter i Sverige, inte bara Hasslö. Av den grund visar vi flera tusen fina, unika lägenhetsannonser, men också lägenhetsannonser från de flesta andra viktiga sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du komma i kontakt med uthyrarna i Hasslö direkt.

Sökesannons

Du har även en möjlighet att låta hyresvärdarna i Hasslö hitta dig om du vill. Gör en sökesannons med ett bra foto och beskrivning av dig själv och dina bostadsdrömmar, så kan du bli kontaktat av hyresvärdar, som har en bostad med 2 rum i Blekinge län, Karlskrona kommun som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller du vill ha något alldeles speciellt, kan du också göra din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu snabbare resultat.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt lägenhet i Karlskrona kommun, Hasslö just för tillfället, kan du göra ett gratis bevakningsmail, och sen kommer du att få omedelbart mail när en passande lägenhet med 2 rum annonseras.

Support
Blogg