lägenheter (1:or) Borås kommun, Sparsör

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Borås
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
1 - 1 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter med 1 rum i Sparsör

Sökmöjligheter

Söker du en lägenhet 1 ROK i Borås kommun, Sparsör så har du kommit till rätt ställe. På denna sida hittar du alla lediga lägenheter med 1 rum som det är möjligt att söka för tillfället i Sparsör.

Tänk på, att den här sidan endast handlar om lägenheter som är med 1 rum och som ligger i Sparsör. Om du inte söker just det, kan du ändra i kriterierna ovan och få presentera andra bostäder.

Kontakta uthyrare

På BostadsPortal.se önskar vi att visa alla lediga lägenheter i hela Sverige, inte bara Sparsör. Därför visar vi flera tusen fina, unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra ansedda hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta hyresvärdarna i Sparsör direkt.

Sökesannons

Det finns också möjligheten att låta uthyrarna i Sparsör kontakta dig om du föredrar det. Gör en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina önskemål, så kan du bli kontaktat av en uthyrare, som har en bostad 1 ROK i Västra Götaland län, Borås kommun som matchar dina önskemål. Om det skall gå snabbt, eller du söker något väldigt speciellt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt lägenhet i Borås kommun, Sparsör just nu, kan du göra ett gratis bevakningsmail, och sen får du direkt besked när en passande lägenhet 1 ROK dyker upp.

Support
Blogg