lägenheter (1:or) Uppsala kommun, Skyttorp

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
1 - 1 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter med 1 rum i Skyttorp

Sökmöjligheter

Söker du en lägenhet 1:a i Uppsala kommun, Skyttorp så är du på rätt ställe. På denna sida kan du finna alla lediga lägenheter med 1 rum som det är möjligt att hyra just nu i Skyttorp.

Tänk på, att denna sida enbart handlar om lägenheter som är med 1 rum och som ligger i Skyttorp. Om du inte söker just det, kan du justera i sökkriterierna ovan och få presentera andra möjligheter.

Kontakta uthyrare

På BostadsPortal.se önskar vi att visa alla lediga hyresrätter i hela Sverige, inte bara Skyttorp. Därför har vi flera tusen fina, unika bostadsannonser, men också bostadsannonser från de flesta andra ansedda portaler.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta uthyrarna i Skyttorp omedelbart.

Öka dina chanser

Det finns även en möjlighet att låta hyresvärdarna i Skyttorp komma till dig om du föredrar det. Gör en sökesannons med ett bra foto och beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du kontaktas direkt av en uthyrare, som har en bostad 1:a i Uppsala län, Uppsala kommun som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller du söker något väldigt speciellt, kan du också göra din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt bostad i Uppsala kommun, Skyttorp just för tillfället, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och sen får du omedelbart besked när en ny lägenhet 1:a dyker upp.

Support
Blogg