lägenheter (1:or) Uppsala kommun, Länna

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
1 - 1 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter 1 ROK i Länna

Sökkriterier

letar du efter en lägenhet med 1 rum i Uppsala kommun, Länna så är du på rätt sida. På denna sida hittar du alla lediga lägenheter 1 ROK som det är möjligt att söka för tillfället i Länna.

Tänk på, att denna sida endast handlar om lägenheter som är 1 ROK och som ligger i Länna. Om du inte vill ha just det, kan du ändra i sökkriterierna ovan och se andra möjligheter.

Kontakta uthyrare

På BostadsPortal.se jobbar vi med att visa alla lediga hyresrätter i Sverige, inte endast Länna. Därför visar vi flera tusen egna, unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra betydelsefulla sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta hyresvärdarna i Länna direkt.

Öka dina chanser

Du har även en möjlighet att låta uthyrarna i Länna komma till dig om du föredrar det. Gör en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du kontaktas direkt av uthyrare, som har en bostad med 1 rum i Uppsala län, Uppsala kommun som matchar dina önskemål. Om det skall gå snabbt, eller du vill ha något väldigt speciellt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu snabbare resultat.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt lägenhet i Uppsala kommun, Länna just nu, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och sen får du omedelbart mail när rätt lägenhet med 1 rum dyker upp.

Support
Blogg