lägenheter (1:or) Uppsala kommun, Björklinge

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
1 - 1 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter med 1 rum i Björklinge

Sökkriterier

Söker du en lägenhet med 1 rum i Uppsala kommun, Björklinge så har du kommit till rätt sida. På denna sida kan du se alla lediga lägenheter med 1 rum som det är möjligt att söka just nu i Björklinge.

Var uppmärksam på, att den här sidan endast handlar om lägenheter som är med 1 rum och som ligger i Björklinge. Om du inte söker just det, kan du justera i kriterierna ovan och få presentera andra möjligheter.

Kontakta uthyrare

På BostadsPortal.se önskar vi att visa alla lediga lägenheter i Sverige, inte bara Björklinge. Därför visar vi flera tusen egna, unika bostadsannonser, men också bostadsannonser från alla andra betydelsefulla sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta hyresvärdarna i Björklinge med det samma.

Sökesannons

Det finns även möjligheten att låta hyresvärdarna i Björklinge hitta dig om du vill. Gör en sökesannons med ett bra foto och beskrivning av dig själv och dina bostadsdrömmar, så kan du bli kontaktat av uthyrare, som har en lägenhet med 1 rum i Uppsala län, Uppsala kommun som matchar dina önskar. Om du har bråttom, eller du söker något alldeles speciellt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Lägg upp en bevakning

Finns inte exakt rätt lägenhet i Uppsala kommun, Björklinge just för tillfället, kan du göra ett gratis bevakningsmail, och sen får du omedelbart besked när en passande lägenhet med 1 rum dyker upp.

Support
Blogg