lägenheter (1:or) Uppsala kommun, Alunda

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
1 - 1 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter 1 ROK i Alunda

Sökkriterier

letar du efter en lägenhet 1 ROK i Uppsala kommun, Alunda så har du kommit till rätt ställe. Här finns alla lediga lägenheter 1 ROK som det är möjligt att söka för tillfället i Alunda.

Var uppmärksam på, att denna sida enbart handlar om lägenheter som är 1 ROK och som ligger i Alunda. Om du inte söker just det, kan du justera i kriterierna ovan och få presentera andra lägenheter.

Kontakta uthyrare

På BostadsPortal.se önskar vi att samla alla lediga lägenheter i hela Sverige, inte endast Alunda. Av den grund har vi flera tusen fina, unika lägenhetsannonser, men också lägenhetsannonser från de flesta andra ansedda portaler.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta uthyrarna i Alunda omedelbart.

Sökesannons

Det finns också möjligheten att låta uthyrarna i Alunda hitta dig i stället. Upprätta en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina önskemål, så kan du bli kontaktat av uthyrare, som har en lägenhet 1 ROK i Uppsala län, Uppsala kommun som matchar dina önskar. Om du har bråttom, eller du söker något väldigt speciellt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt lägenhet i Uppsala kommun, Alunda just för tillfället, kan du skapa ett gratis bevakningsmail, och sen kommer du att få direkt mail när rätt lägenhet 1 ROK annonseras.

Support
Blogg