lägenheter (1:or) Tierps kommun, Karlholmsbruk

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Tierp
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
1 - 1 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter med 1 rum i Karlholmsbruk

Sökkriterier

letar du efter en lägenhet 1 ROK i Tierp kommun, Karlholmsbruk så är du på rätt sida. På denna sida kan du hitta alla lediga lägenheter med 1 rum som det är möjligt att hyra för tillfället i Karlholmsbruk.

Var uppmärksam på, att denna sida endast handlar om lägenheter som är med 1 rum och som ligger i Karlholmsbruk. Om du inte söker just det, kan du ändra i kriterierna ovan och se andra möjligheter.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se önskar vi att visa alla lediga lägenheter i hela Sverige, inte endast Karlholmsbruk. Av den grund har vi tusentals fina, unika uthyresannonser, samt uthyresannonser från alla andra betydelsefulla hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du komma i kontakt med uthyrarna i Karlholmsbruk med det samma.

Öka dina chanser

Du har även en möjlighet att låta hyresvärdarna i Karlholmsbruk komma till dig om du vill. Upprätta en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktat av hyresvärdar, som har en bostad 1 ROK i Uppsala län, Tierp kommun som matchar dina önskar. Om det skall gå snabbt, eller du söker något väldigt speciellt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt lägenhet i Tierp kommun, Karlholmsbruk just för tillfället, kan du skapa ett gratis bevakningsmail, och sen får du omedelbart mail när en ny lägenhet 1 ROK annonseras.

Support
Blogg