lägenheter (1:or) Knivsta kommun, Uppsala

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Knivsta
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
1 - 1 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter med 1 rum i Uppsala

Sökmöjligheter

Söker du en lägenhet 1 ROK i Knivsta kommun, Uppsala så har du kommit till rätt sida. Här kan du hitta alla lediga lägenheter med 1 rum som det går att hyra för tillfället i Uppsala.

Var uppmärksam på, att den här sidan enbart handlar om lägenheter som är med 1 rum och som ligger i Uppsala. Om du inte vill ha just det, kan du justera i kriterierna ovan och se andra hyresrätter.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se jobbar vi med att samla alla lediga hyresbostäder i Sverige, inte bara Uppsala. Av den grund har vi tusentals fina, unika lägenhetsannonser, men också lägenhetsannonser från alla andra ansedda hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta uthyrarna i Uppsala direkt.

Öka dina chanser

Du har även möjligheten att låta uthyrarna i Uppsala kontakta dig om du föredrar det. Gör en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du kontaktas direkt av hyresvärdar, som har en lägenhet 1 ROK i Uppsala län, Knivsta kommun som matchar dina önskar. Om du har bråttom, eller du vill ha något alldeles speciellt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt bostad i Knivsta kommun, Uppsala just för tillfället, kan du skapa ett gratis bevakningsmail, och sen kommer du att få omedelbart mail när en passande lägenhet 1 ROK annonseras.

Support
Blogg