lägenheter (1:or) Knivsta kommun, Knivsta

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Knivsta
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
1 - 1 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter 1:or i Knivsta

Sökmöjligheter

letar du efter en lägenhet 1 ROK i Knivsta kommun, Knivsta så är du på rätt sida. Här finns alla lediga lägenheter 1:or som det går att söka just nu i Knivsta.

Var uppmärksam på, att den här sidan enbart handlar om lägenheter som är 1:or och som ligger i Knivsta. Om du inte söker just det, kan du justera i sökkriterierna ovan och få presentera andra möjligheter.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se önskar vi att samla alla lediga lägenheter i hela Sverige, inte endast Knivsta. Av den grund har vi tusentals egna, unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från alla andra betydelsefulla hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta hyresvärdarna i Knivsta direkt.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns även en möjlighet att låta hyresvärdarna i Knivsta komma till dig om du föredrar det. Upprätta en sökesannons med ett bra foto och beskrivning av dig själv och dina önskemål, så kan du kontaktas direkt av uthyrare, som har en lägenhet 1 ROK i Uppsala län, Knivsta kommun som matchar dina önskar. Om det skall gå snabbt, eller du söker något alldeles speciellt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt bostad i Knivsta kommun, Knivsta just nu, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och sen kommer du att få direkt besked när en passande lägenhet 1 ROK dyker upp.

Support
Blogg