lägenheter (1:or) Stockholms kommun, Skarpnäck

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
1 - 1 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter 1:or i Skarpnäck

Sökkriterier

Söker du en lägenhet 1:a i Stockholm kommun, Skarpnäck så har du kommit till rätt sida. Här kan du hitta alla lediga lägenheter 1:or som det är möjligt att hyra för tillfället i Skarpnäck.

Var uppmärksam på, att denna sida enbart handlar om lägenheter som är 1:or och som ligger i Skarpnäck. Om du inte vill ha just det, kan du justera i sökkriterierna ovan och få presentera andra lägenheter.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se jobbar vi med att samla alla lediga lägenheter i hela Sverige, inte endast Skarpnäck. Därför visar vi tusentals fina, unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från alla andra betydelsefulla portaler.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du komma i kontakt med hyresvärdarna i Skarpnäck omedelbart.

Vem är du som hyresgäst?

Du har också en möjlighet att låta uthyrarna i Skarpnäck kontakta dig om du vill. Upprätta en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du kontaktas direkt av hyresvärdar, som har en bostad 1:a i Stockholm län, Stockholm kommun som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller du vill ha något väldigt speciellt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu snabbare resultat.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt bostad i Stockholm kommun, Skarpnäck just för tillfället, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och sen kommer du att få omedelbart besked när en passande lägenhet 1:a dyker upp.

Support
Blogg