lägenheter (1:or) Sigtuna kommun, Märsta

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Sigtuna
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
1 - 1 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter med 1 rum i Märsta

Sökmöjligheter

letar du efter en lägenhet med 1 rum i Sigtuna kommun, Märsta så har du kommit till rätt ställe. Här kan du finna alla lediga lägenheter med 1 rum som det går att söka för tillfället i Märsta.

Tänk på, att den här sidan enbart handlar om lägenheter som är med 1 rum och som ligger i Märsta. Om du inte vill ha just det, kan du justera i sökkriterierna ovan och få presentera andra bostäder.

Kontakta uthyrare

På BostadsPortal.se önskar vi att visa alla lediga lägenheter i Sverige, inte bara Märsta. Av den grund visar vi tusentals egna, unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra betydelsefulla portaler.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du komma i kontakt med uthyrarna i Märsta direkt.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns även möjligheten att låta uthyrarna i Märsta kontakta dig i stället. Skapa en sökesannons med ett bra foto och beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktat av en uthyrare, som har en lägenhet med 1 rum i Stockholm län, Sigtuna kommun som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller du vill ha något väldigt speciellt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt lägenhet i Sigtuna kommun, Märsta just för tillfället, kan du skapa ett gratis bevakningsmail, och sen kommer du att få omedelbart mail när en passande lägenhet med 1 rum dyker upp.

Support
Blogg