lägenheter (1:or) Svedala kommun, Bara

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Svedala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
1 - 1 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter 1:or i Bara

Sökmöjligheter

letar du efter en lägenhet med 1 rum i Svedala kommun, Bara så har du kommit till rätt ställe. På denna sida hittar du alla lediga lägenheter 1:or som det går att söka för tillfället i Bara.

Tänk på, att denna sida enbart handlar om lägenheter som är 1:or och som ligger i Bara. Om du inte vill ha just det, kan du justera i kriterierna ovan och se andra lägenheter.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se önskar vi att visa alla lediga hyresrätter i Sverige, inte endast Bara. Av den grund har vi tusentals egna, unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra viktiga hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta uthyrarna i Bara direkt.

Sökesannons

Du har även möjligheten att låta hyresvärdarna i Bara kontakta dig om du vill. Gör en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina önskemål, så kan du kontaktas direkt av uthyrare, som har en bostad med 1 rum i Skåne län, Svedala kommun som matchar dina önskar. Om det skall gå snabbt, eller du vill ha något väldigt speciellt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt bostad i Svedala kommun, Bara just för tillfället, kan du göra ett gratis bevakningsmail, och sen får du direkt besked när en ny lägenhet med 1 rum annonseras.

Support
Blogg