lägenheter (1:or) Malmö kommun, Oxie

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
1 - 1 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter 1 ROK i Oxie

Sökkriterier

Söker du en lägenhet med 1 rum i Malmö kommun, Oxie så har du kommit till rätt ställe. På denna sida kan du finna alla lediga lägenheter 1 ROK som det går att söka för tillfället i Oxie.

Var uppmärksam på, att denna sida enbart handlar om lägenheter som är 1 ROK och som ligger i Oxie. Om du inte söker just det, kan du justera i kriterierna ovan och få presentera andra lägenheter.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se önskar vi att visa alla lediga lägenheter i Sverige, inte bara Oxie. Därför har vi tusentals egna, unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från alla andra betydelsefulla hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta uthyrarna i Oxie med det samma.

Sökesannons

Det finns också en möjlighet att låta hyresvärdarna i Oxie kontakta dig om du vill. Gör en sökesannons med ett bra foto och beskrivning av dig själv och dina bostadsdrömmar, så kan du kontaktas direkt av en uthyrare, som har en lägenhet med 1 rum i Skåne län, Malmö kommun som matchar dina önskar. Om det skall gå snabbt, eller du söker något väldigt speciellt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt lägenhet i Malmö kommun, Oxie just för tillfället, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och sen kommer du att få omedelbart mail när rätt lägenhet med 1 rum dyker upp.

Support
Blogg