lägenheter (1:or) Kristianstads kommun, Degeberga

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kristianstad
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
1 - 1 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter 1:or i Degeberga

Sökmöjligheter

letar du efter en lägenhet med 1 rum i Kristianstad kommun, Degeberga så har du kommit till rätt ställe. Här ser du alla lediga lägenheter 1:or som det är möjligt att hyra för tillfället i Degeberga.

Tänk på, att den här sidan endast handlar om lägenheter som är 1:or och som ligger i Degeberga. Om du inte vill ha just det, kan du ändra i kriterierna ovan och få presentera andra hyresrätter.

Kontakta uthyrare

På BostadsPortal.se jobbar vi med att visa alla lediga lägenheter i hela Sverige, inte endast Degeberga. Av den grund har vi tusentals fina, unika uthyresannonser, men också uthyresannonser från alla andra betydelsefulla sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att komma i kontakt med uthyrarna i Degeberga direkt.

Vem är du som hyresgäst?

Du har även möjligheten att låta uthyrarna i Degeberga hitta dig om du föredrar det. Skapa en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina bostadsdrömmar, så kan du kontaktas direkt av en uthyrare, som har en bostad med 1 rum i Skåne län, Kristianstad kommun som matchar dina önskemål. Om det skall gå snabbt, eller du vill ha något alldeles speciellt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt lägenhet i Kristianstad kommun, Degeberga just för tillfället, kan du upprätta ett gratis bevakningsmail, och sen får du direkt besked när en ny lägenhet med 1 rum dyker upp.

Support
Blogg