lägenheter (1:or) Motala kommun, Borensberg

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Motala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
1 - 1 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter 1 ROK i Borensberg

Sökmöjligheter

letar du efter en lägenhet 1:a i Motala kommun, Borensberg så har du kommit till rätt ställe. Här ser du alla lediga lägenheter 1 ROK som det går att söka just nu i Borensberg.

Var uppmärksam på, att den här sidan endast handlar om lägenheter som är 1 ROK och som ligger i Borensberg. Om du inte vill ha just det, kan du justera i sökkriterierna ovan och se andra bostäder.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se önskar vi att samla alla lediga hyresbostäder i hela Sverige, inte endast Borensberg. Därför visar vi tusentals egna, unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra viktiga sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta hyresvärdarna i Borensberg direkt.

Sökesannons

Det finns också en möjlighet att låta uthyrarna i Borensberg komma till dig i stället. Upprätta en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina önskemål, så kan du kontaktas direkt av hyresvärdar, som har en bostad 1:a i Östergötland län, Motala kommun som matchar dina önskar. Om det skall gå snabbt, eller du vill ha något alldeles speciellt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt lägenhet i Motala kommun, Borensberg just nu, kan du göra ett gratis bevakningsmail, och sen kommer du att få direkt besked när en ny lägenhet 1:a dyker upp.

Support
Blogg