lägenheter (1:or) Piteå kommun, Rosvik

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Piteå
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
1 - 1 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter med 1 rum i Rosvik

Sökkriterier

Söker du en lägenhet med 1 rum i Piteå kommun, Rosvik så har du kommit till rätt ställe. Här kan du finna alla lediga lägenheter med 1 rum som det går att hyra för tillfället i Rosvik.

Var uppmärksam på, att denna sida enbart handlar om lägenheter som är med 1 rum och som ligger i Rosvik. Om du inte vill ha just det, kan du ändra i kriterierna ovan och få presentera andra bostäder.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se jobbar vi med att visa alla lediga hyresbostäder i Sverige, inte endast Rosvik. Därför visar vi tusentals egna, unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra ansedda sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att komma i kontakt med hyresvärdarna i Rosvik omedelbart.

Sökesannons

Du har även möjligheten att låta hyresvärdarna i Rosvik komma till dig i stället. Gör en sökesannons med ett bra foto och beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du kontaktas direkt av en uthyrare, som har en lägenhet med 1 rum i Norrbotten län, Piteå kommun som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller du vill ha något väldigt speciellt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt lägenhet i Piteå kommun, Rosvik just för tillfället, kan du skapa ett gratis bevakningsmail, och sen kommer du att få direkt besked när rätt lägenhet med 1 rum annonseras.

Support
Blogg