lägenheter (1:or) Kungsbacka kommun, Särö

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kungsbacka
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
1 - 1 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter 1:or i Särö

Sökkriterier

Söker du en lägenhet 1 ROK i Kungsbacka kommun, Särö så har du kommit till rätt ställe. Här kan du finna alla lediga lägenheter 1:or som det är möjligt att hyra för tillfället i Särö.

Var uppmärksam på, att den här sidan enbart handlar om lägenheter som är 1:or och som ligger i Särö. Om du inte söker just det, kan du justera i kriterierna ovan och få presentera andra hyresrätter.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se jobbar vi med att samla alla lediga lägenheter i Sverige, inte bara Särö. Av den grund visar vi flera tusen fina, unika lägenhetsannonser, men också lägenhetsannonser från alla andra ansedda sajter.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att komma i kontakt med uthyrarna i Särö omedelbart.

Öka dina chanser

Du har också en möjlighet att låta hyresvärdarna i Särö hitta dig om du föredrar det. Gör en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktat av hyresvärdar, som har en bostad 1 ROK i Halland län, Kungsbacka kommun som matchar dina önskar. Om det skall gå snabbt, eller du söker något alldeles speciellt, kan du välja att göra din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu snabbare resultat.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt bostad i Kungsbacka kommun, Särö just för tillfället, kan du göra ett gratis bevakningsmail, och sen kommer du att få direkt besked när en ny lägenhet 1 ROK annonseras.

Support
Blogg