lägenheter (1:or) Sandvikens kommun, Kungsgården

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Sandviken
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
1 - 1 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter med 1 rum i Kungsgården

Sökkriterier

Söker du en lägenhet med 1 rum i Sandviken kommun, Kungsgården så är du på rätt ställe. På denna sida kan du finna alla lediga lägenheter med 1 rum som det går att hyra för tillfället i Kungsgården.

Tänk på, att den här sidan enbart handlar om lägenheter som är med 1 rum och som ligger i Kungsgården. Om du inte vill ha just det, kan du justera i kriterierna ovan och få presentera andra möjligheter.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal.se önskar vi att visa alla lediga hyresrätter i Sverige, inte endast Kungsgården. Av den grund visar vi flera tusen egna, unika lägenhetsannonser, men också lägenhetsannonser från de flesta andra viktiga hemsidor.

Med ett HittaBostadsPaket, kan du komma i kontakt med hyresvärdarna i Kungsgården omedelbart.

Sökesannons

Det finns också en möjlighet att låta uthyrarna i Kungsgården kontakta dig i stället. Skapa en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktat av uthyrare, som har en bostad med 1 rum i Gävleborg län, Sandviken kommun som matchar dina önskar. Om du har bråttom, eller du vill ha något alldeles speciellt, kan du välja att göra din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt lägenhet i Sandviken kommun, Kungsgården just för tillfället, kan du göra ett gratis bevakningsmail, och sen får du direkt besked när rätt lägenhet med 1 rum annonseras.

Support
Blogg