lägenheter (1:or) Karlskrona kommun, Jämjö

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Karlskrona
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Lägenhet
annonser
OK
Storlek
1 - 1 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Lägenheter 1:or i Jämjö

Sökkriterier

Söker du en lägenhet med 1 rum i Karlskrona kommun, Jämjö så har du kommit till rätt ställe. På denna sida hittar du alla lediga lägenheter 1:or som det är möjligt att söka för tillfället i Jämjö.

Var uppmärksam på, att denna sida endast handlar om lägenheter som är 1:or och som ligger i Jämjö. Om du inte söker just det, kan du ändra i kriterierna ovan och se andra hyresrätter.

Kontakta hyresvärder

På BostadsPortal.se önskar vi att samla alla lediga hyresrätter i hela Sverige, inte endast Jämjö. Av den grund visar vi tusentals egna, unika uthyresannonser, men också uthyresannonser från de flesta andra betydelsefulla portaler.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att komma i kontakt med hyresvärdarna i Jämjö direkt.

Sökesannons

Det finns även möjligheten att låta uthyrarna i Jämjö hitta dig om du vill. Gör en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktat av hyresvärdar, som har en bostad med 1 rum i Blekinge län, Karlskrona kommun som matchar dina önskar. Om du har bråttom, eller du söker något väldigt speciellt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu snabbare resultat.

Lägg upp en bevakning

Finns inte exakt rätt bostad i Karlskrona kommun, Jämjö just för tillfället, kan du göra ett gratis bevakningsmail, och sen får du omedelbart besked när en passande lägenhet med 1 rum annonseras.

Support
Blogg