hus Lerums kommun, Lerum

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Lerum
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra villa eller parhus i Lerum, Lerum

Sökkriterier

Önskar du att hitta ett hus eller ett parhus i Lerum kommun, Lerum så kan du här på BostadsPortal.se söka alla lediga villor och parhus, som det är listade just nu i Lerum.

Det kan finnas många förklaringar till att man önskar att hyra ett hus eller ett parhus. Att hyra hus i en limiterad period kan vara ett enkelt sätt att testa det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du vill kolla bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt villa eller parhus i Lerum just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när ett nytt och kanske intressant hus annonseras.

Öka dina chanser

Det finns även alternativet att låta uthyrarna i Lerum komma till dig om du vill. Gör en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad omedelbart av uthyrare, som har ett hus som matchar alla önskemål. Om du har bråttom, eller söker du något alldeles speciellt i Lerum, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en kostnadsfri uppgradering.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att kontakta uthyrarna i Lerum kommun med det samma. Eller vi kan hjälpa dig vidare till rätt ställe. Du kan dessutom upprätta en kostnadsfri premiumsökesannons, så att uthyrarna i Lerum i stället kan hitta dig.

Annonser på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se samlar vi alla lediga villor och parhus i hela Sverige. Vi har flera tusen egna uthyresannonser, samt uthyresannonser från många av de andra betydelsefulla hemsidor. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra ska du kontakta uthyraren direkt.

Support
Blogg