hus Kungälvs kommun, Kärna

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kungälv
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra hus eller parhus i Kungälv, Kärna

Sökmöjligheter

Söker du en villa eller ett parhus i Kungälv kommun, Kärna så kan du på denna sida hitta alla lediga villor och parhus, som det går att hyra för tillfället i Kärna.

Det kan vara många motiveringar för att man önskar att hyra en villa eller ett parhus. Att hyra hus i en limiterad tid kan vara ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du önskar att se bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Lägg upp en bevakning

Finns inte exakt rätt hus eller parhus i Kärna just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när ett passande hus blir ledig.

Sökesannons

Det finns även alternativet att låta uthyrarna i Kärna kontakta dig om du föredrar det. Upprätta en sökesannons med ett bra fotografi och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av hyresvärdar, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller söker du något verkligen annorlunda i Kärna, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en gratis uppgradering.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontaktinformation till hyresvärdarna i Kärna kommun med det samma. Eller vi kan länka dig vidare till rätt ställe. Du kan dessutom skapa en gratis premiumannons, så att hyresvärdarna i Kärna också kan hitta dig.

Hus på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se samlar vi alla lediga villor och parhus i hela Sverige. Vi har tusentals egna bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra viktiga portaler. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra ska du kontakta uthyraren direkt.

Support
Blogg