hus | Kungälvs kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Kungälv
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Liknande annonser:
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.

Dags att hyra ett hus?

Letar du efter en större hyresbostad i Kungälv? Här har vi samlat alla lämpliga annonser till dig som vill hyra hus, villa eller parhus i Kungälv kommun.

På BostadsPortal visar vi alla lediga hus i Sverige. Vi har tusentals unika uthyresannonser, men också bostadsannonser från många av de andra stora portalerna där du kan finna hus som hyrs ut.


Så söker du

Om du önskar att hyra ett hus eller ett parhus i Kungälv kommun, så kan du här på BostadsPortal hitta alla lediga hus och parhus, som det är tillgängliga: är sökbara i dag i Kungälv.

Villa är fortfarande den vanligaste bostadsformen bland barnfamiljer i Sverige. Många efterfrågar den extra plats och det privatliv som en stor hyresbostad med en trädgård kan ge. Men alla vill inte köpa hus, utan väljer att hyra istället.

Att hyra hus i en tidsbestämd tid är ett enkelt sätt att prova på om exempelvis livet i en förort verkligen är det man önskar. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" välja om du vill söka bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.


HittaBostadsPaket

För att söka efter ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt. Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta annonsörerna i Kungälv kommun direkt.


Lägg upp en bevakning

Hittar du inte exakt det hus eller parhus som du tänkt dig just vid denna sökning så kan du prenumerera på ett Bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när rätt hus dyker upp i Kungälv kommun.


Undrar du om något?

På BostadsPortal sätter vi en ära i att svara på dina frågor och hjälpa dig närmare din nästa bostad. Du kan ringa eller skriva till vår kundtjänst med dina funderingar, kolla in vår FAQ , och du kan även läsa faktaartiklar på bloggen . Lycka till med din jakt på det rätta hyreshuset!

Support
Blogg