hus Göteborgs kommun, Hisings Backa

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra hus eller parhus i Göteborg, Hisings Backa

Sökmöjligheter

Önskar du att hitta en villa eller ett parhus i Göteborg kommun, Hisings Backa så kan du här på BostadsPortal.se hitta alla lediga villor och parhus, som det är listade just nu i Hisings Backa.

Det kan finnas många motiveringar för att man vill hyra en villa eller ett parhus. Att hyra hus i en limiterad tid är ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du vill se bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Lägg upp en bevakning

Finns inte exakt rätt hus eller parhus i Hisings Backa just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när ett passande hus dyker upp.

Sökesprofil

Du har även alternativet att låta uthyrarna i Hisings Backa komma till dig i stället. Skapa en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad direkt av en hyresvärd, som har ett hus som matchar alla önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något verkligen annorlunda i Hisings Backa, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få även bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du som sagt en kostnadsfri uppgradering.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att få kontaktinformation till uthyrarna i Hisings Backa kommun omedelbart. Eller vi kan hjälpa dig vidare till rätt ställe. Du kan dessutom upprätta en kostnadsfri premiumannons, så att uthyrarna i Hisings Backa i stället kan hitta dig.

Annonser på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se visar vi samtliga lediga villor och parhus i hela Sverige. Vi har tusentals egna bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra viktiga hemsidor. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra måste du kontakta uthyraren direkt.

Support
Blogg