hus Göteborgs kommun, Majorna

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra hus eller parhus i Västra Götaland, Göteborg

På BostadsPortal.se samlar vi samtliga lediga villor i hela Sverige. Vi har flera tusen unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra betydelsefulla portaler. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta uthyraren direkt.

Sökmöjligheter

Letar du efter ett hus eller ett parhus i Västra Götaland län, Göteborg kommun, så kan du här på BostadsPortal.se finna alla lediga villor och parhus, som det är listade just nu i Göteborg.

Det kan vara många orsaker till att man önskar att hyra ett hus eller ett parhus. Att hyra hus i en kortare period kan vara ett enkelt sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du önskar att se bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta hyresvärdarna i Göteborg kommun omedelbart. Eller vi länkar dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Hittar du inte exakt rätt hus eller parhus just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när rätt hus dyker upp i Göteborg kommun.

Vem är du som hyresgäst?

Du har också möjligheten att låta uthyrarna kontakta dig om du föredrar det. Skapa en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av en hyresvärd i Göteborg kommun, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något alldeles speciellt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg