hus Göteborgs kommun, Askim

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Göteborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra hus eller parhus i Göteborg, Askim

Sökkriterier

Önskar du att hyra ett hus eller ett parhus i Göteborg kommun, Askim så kan du här på BostadsPortal.se finna alla lediga villor och parhus, som det går att hyra just nu i Askim.

Det kan finnas flera förklaringar till att man önskar att hyra ett hus eller ett parhus. Att hyra hus i en begränsad tid kan vara ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" välja om du önskar att se bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Lägg upp en bevakning

Finns inte exakt rätt hus eller parhus i Askim just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när ett passande hus annonseras.

Sökesannons

Det finns även möjligheten att låta uthyrarna i Askim kontakta dig om du vill. Skapa en sökesannons med ett bra fotografi och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av uthyrare, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om det ska gå snabbt, eller letar du efter något verkligen annorlunda i Askim, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat. Erhåller du ett HittaBostadsPaket så får du som sagt en kostnadsfri uppgradering.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontaktinformation till uthyrarna i Askim kommun med det samma. Eller vi kan hjälpa dig vidare till rätt ställe. Du kan dessutom skapa en kostnadsfri premiumsökesannons, så att uthyrarna i Askim i stället kan kontakta dig.

Hus på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se visar vi samtliga lediga villor och parhus i hela Sverige. Vi har tusentals egna uthyresannonser, samt uthyresannonser från många av de andra viktiga sajter. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta uthyraren direkt.

Support
Blogg