hus | Göteborgs kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Göteborg
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Dags att hyra ett hus?

Letar du efter en större hyresbostad i Göteborg? Här har vi samlat alla lämpliga annonser till dig som vill hyra hus, villa eller parhus i Göteborg kommun.

På BostadsPortal visar vi samtliga lediga villor i Sverige. Vi har tusentals unika bostadsannonser, men också bostadsannonser från många av de andra ansedda hemsidorna där du kan finna hus som hyrs ut.


Sökkriterier

Om du Letar efter en villa eller ett parhus i Göteborg kommun, så kan du här på BostadsPortal hitta alla lediga villor och parhus, som det går att hyra just nu i Göteborg.

Villa är fortfarande den vanligaste bostadsformen bland barnfamiljer i Sverige. Många efterfrågar de extra rummen och det privatliv som en stor hyresbostad med en trädgård kan ge. Men alla vill inte köpa hus, utan väljer att hyra istället.

Att hyra hus i en tidsbestämd tid kan vara ett bra sätt att testa om exempelvis flytten från centrum verkligen är det man önskar. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" markera om du önskar att finna bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.


Kontakta uthyrare

För att söka efter ett hus att hyra måste du kontakta uthyraren direkt. Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att få kontakt med hyresvärdarna i Göteborg kommun med en gång.


Lägg upp en bevakning

Hittar du inte precis det hus eller parhus som du tänkt dig just vid ditt besök idag så kan du upprätta ett Bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när rätt hus annonseras i Göteborg kommun.


Har du fler funderingar?

Vi på BostadsPortal sätter vi en ära i att svara på dina frågor och hjälpa dig närmare din nästa bostad. Du kan kontakta vår kundtjänst med dina funderingar, kolla in vår FAQ , och du kan även läsa tips och tricks på bloggen . Lycka till med din jakt på det rätta hyreshuset!

Support
Blogg