hus | Göteborgs kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Göteborg
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Dags att hyra ett hus?

Letar du efter en större hyresbostad i Göteborg? Här har vi samlat alla lämpliga annonser till dig som vill hyra hus, villa eller parhus i Göteborg kommun.

På BostadsPortal samlar vi samtliga lediga villor i Sverige. Vi har flera tusen unika uthyresannonser, men också bostadsannonser från många av de andra stora sajterna där du kan finna hus som hyrs ut.


Så söker du

Om du önskar att hyra en villa eller ett parhus i Göteborg kommun, så kan du här på BostadsPortal finna alla lediga villor och parhus, som det går att hyra i dag i Göteborg.

Villa är fortfarande den vanligaste bostadsformen bland barnfamiljer i Sverige. Många efterfrågar den extra plats och det privatliv som en stor hyresbostad med en trädgård kan ge. Men alla vill inte köpa hus, utan väljer att hyra istället.

Att hyra hus i en kortare tid är ett bra sätt att testa om exempelvis livet på landet verkligen är det man önskar. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du önskar att se bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.


HittaBostadsPaket

För att söka efter ett hus att hyra ska du kontakta uthyraren direkt. Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontakt med uthyrarna i Göteborg kommun direkt.


Bevakningsmail

Hittar du inte exakt det villa eller parhus som du tänkt dig just vid denna sökning så kan du upprätta ett Bevakningsmail, och så får du direkt besked när nya hus dyker upp i Göteborg kommun.


Har du fler funderingar?

Vi på BostadsPortal sätter vi en ära i att svara på dina frågor och hjälpa dig närmare din nästa bostad. Du kan kontakta vår kundtjänst med dina funderingar, kolla in vår FAQ , och du kan även läsa faktaartiklar på bloggen . Lycka till med din jakt på det rätta hyreshuset!

Support
Blogg