hus | Göteborgs kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Göteborg
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Dags att hyra ett hus?

Letar du efter en större hyresbostad i Göteborg? Här har vi samlat alla lämpliga annonser till dig som vill hyra hus, villa eller kedjehus i Göteborg kommun.

På BostadsPortal visar vi alla lediga villor i Sverige. Vi har flera tusen egna bostadsannonser, men också bostadsannonser från de flesta andra stora portalerna där du kan finna hus som hyrs ut.


Sökmöjligheter

Om du Letar efter en villa eller ett kedjehus i Göteborg kommun, så kan du på denna sida finna alla lediga villor och kedjehus, som det går att hyra i dag i Göteborg.

Villa är fortfarande den vanligaste bostadsformen bland barnfamiljer i Sverige. Många efterfrågar den extra plats och det privatliv som en stor hyresbostad med en trädgård kan ge. Men alla vill inte köpa hus, utan väljer att hyra istället.

Att hyra hus i en begränsad tid är ett bra sätt att testa om exempelvis livet i en förort verkligen är det man önskar. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" välja om du önskar att se bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.


HittaBostadsPaket

För att söka efter ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt. Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att få kontaktinformationer till uthyrarna i Göteborg kommun på en gång.


Bevakningsmail

Hittar du inte exakt det hus eller kedjehus som du tänkt dig just vid denna sökning så kan du upprätta ett Bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när nya hus annonseras i Göteborg kommun.


Vi skapar möjligheter

På BostadsPortal sätter vi en ära i att svara på dina frågor och hjälpa dig närmare din nästa bostad. Du kan ringa eller skriva till vår kundtjänst med dina funderingar, kolla in vår FAQ , och du kan även läsa svar på vanliga frågor på bloggen . Lycka till med din jakt på det rätta hyreshuset!

Support
Blogg