hus Borås kommun, Sjömarken

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Borås
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra hus eller parhus i Borås, Sjömarken

Sökkriterier

Letar du efter ett hus eller ett parhus i Borås kommun, Sjömarken så kan du här på BostadsPortal.se finna alla lediga hus och parhus, som det går att hyra just nu i Sjömarken.

Det kan vara många orsaker till att man vill hyra ett hus eller ett parhus. Att hyra hus i en begränsad period är ett bra sätt att prova det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du önskar att söka bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Bevakningsmail

Hittar du inte exakt rätt hus eller parhus i Sjömarken just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när rätt hus dyker upp.

Vem är du som hyresgäst?

Du har även alternativet att låta uthyrarna i Sjömarken kontakta dig i stället. Gör en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad direkt av hyresvärdar, som har en bostad som matchar alla önskemål. Om det ska gå snabbt, eller letar du efter något alldeles speciellt i Sjömarken, kan du välja att uppgradera din annons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat. Erhåller du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en gratis uppgradering.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att få kontaktinformation till uthyrarna i Sjömarken kommun med en gång. Eller vi kan hjälpa dig vidare till rätt ställe. Du kan också upprätta en gratis premiumsökesannons, så att uthyrarna i Sjömarken också kan kontakta dig.

Hus på BostadsPortal.se?

Här samlar vi alla lediga hus och parhus i Sverige. Vi har tusentals unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra viktiga portaler. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta uthyraren direkt.

Support
Blogg