hus Borås kommun, Kinnarumma

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Borås
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra hus eller radhus i Borås, Kinnarumma

Sökmöjligheter

Önskar du att hyra en villa eller ett radhus i Borås kommun, Kinnarumma så kan du här på BostadsPortal.se hitta alla lediga hus och radhus, som det går att hyra för tillfället i Kinnarumma.

Det kan vara flera motiveringar för att man vill hyra en villa eller ett radhus. Att hyra hus i en kortare tid är ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du önskar att se bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Bevakningsmail

Hittar du inte exakt rätt hus eller radhus i Kinnarumma just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart besked när ett nytt och kanske intressant hus blir ledig.

Sökesannons

Du har också alternativet att låta uthyrarna i Kinnarumma kontakta dig om du vill. Gör en sökesannons med ett bra fotografi och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av uthyrare, som har ett hus som matchar alla önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något verkligen annorlunda i Kinnarumma, kan du också uppgradera din annons till en premiumsökesannons och få även bättre resultat. Erhåller du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en gratis uppgradering.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att få kontaktinformation till hyresvärdarna i Kinnarumma kommun med en gång. Eller vi kan länka dig vidare till rätt ställe. Du kan också upprätta en gratis premiumsökesannons, så att hyresvärdarna i Kinnarumma i stället kan hitta dig.

Annonser på BostadsPortal.se?

Här visar vi alla lediga hus och radhus i hela Sverige. Vi har tusentals egna bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra viktiga sajter. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt.

Support
Blogg