hus Borås kommun, Fristad

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Borås
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra hus eller kedjehus i Borås, Fristad

Sökmöjligheter

Söker du en villa eller ett kedjehus i Borås kommun, Fristad så kan du på denna sida hitta alla lediga hus och kedjehus, som det är listade för tillfället i Fristad.

Det kan finnas flera motiveringar för att man önskar att hyra en villa eller ett kedjehus. Att hyra hus i en limiterad period kan vara ett bra sätt att prova det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du vill söka bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte precis rätt hus eller kedjehus i Fristad just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när rätt hus blir ledig.

Öka dina chanser

Du har även alternativet att låta uthyrarna i Fristad komma till dig i stället. Upprätta en sökesannons med ett bra fotografi och en berättelse om dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad direkt av en hyresvärd, som har en bostad som matchar alla önskemål. Om det ska gå snabbt, eller söker du något verkligen annorlunda i Fristad, kan du välja att uppgradera din annons till en premiumannons och få ännu bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en gratis uppgradering.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontakt till hyresvärdarna i Fristad kommun med det samma. Eller vi kan länka dig vidare till rätt ställe. Du kan också skapa en gratis premiumsökesannons, så att hyresvärdarna i Fristad i stället kan kontakta dig.

Hus på BostadsPortal.se?

Här visar vi alla lediga hus och kedjehus i hela Sverige. Vi har flera tusen unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra betydelsefulla hemsidor. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta uthyraren direkt.

Support
Blogg