hus Borås kommun, Borgstena

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Borås
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller radhus i Borås, Borgstena

Sökkriterier

Önskar du att hitta en villa eller ett radhus i Borås kommun, Borgstena så kan du på denna sida finna alla lediga hus och radhus, som det är listade just nu i Borgstena.

Det kan vara många orsaker till att man vill hyra en villa eller ett radhus. Att hyra hus i en begränsad tid kan vara ett enkelt sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du vill se bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Lägg upp en bevakning

Finns inte exakt rätt villa eller radhus i Borgstena just nu, så kan du skapa ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när rätt hus annonseras.

Sökesprofil

Du har också alternativet att låta uthyrarna i Borgstena kontakta dig i stället. Gör en sökesannons med en bra bild och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av hyresvärdar, som har en bostad som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller söker du något alldeles speciellt i Borgstena, kan du välja att uppgradera din annons till en premiumsökesannons och få även bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du som sagt en gratis uppgradering.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att kontakta uthyrarna i Borgstena kommun med en gång. Eller vi kan hjälpa dig vidare till rätt ställe. Du kan också upprätta en gratis premiumannons, så att uthyrarna i Borgstena i stället kan kontakta dig.

Villor på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga hus och radhus i hela Sverige. Vi har tusentals egna bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra betydelsefulla hemsidor. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra ska du kontakta uthyraren direkt.

Support
Blogg