hus Borås kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Borås
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Liknande annonser:
Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra hus eller kedjehus i Västra Götaland, Borås

På BostadsPortal.se visar vi samtliga lediga villor i hela Sverige. Vi har tusentals unika uthyresannonser, samt uthyresannonser från många av de andra viktiga hemsidor. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta uthyraren direkt.

Sökkriterier

Önskar du att hyra ett hus eller ett kedjehus i Västra Götaland län, Borås kommun, så kan du här på BostadsPortal.se söka alla lediga villor och kedjehus, som det går att hyra just nu i Borås.

Det kan finnas många orsaker till att man vill hyra ett hus eller ett kedjehus. Att hyra hus i en limiterad period är ett enkelt sätt att testa det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du önskar att söka bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta uthyrarna i Borås kommun omedelbart. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Hittar du inte exakt rätt hus eller kedjehus just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när ett passande hus annonseras i Borås kommun.

Sökesprofil

Du har också alternativet att låta uthyrarna kontakta dig om du vill. Skapa en sökesannons med en bra bild och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av en hyresvärd i Borås kommun, som har en bostad som matchar alla önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något alldeles speciellt, kan du välja att uppgradera din annons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg