hus | Sundsvalls kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Sundsvall
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Liknande annonser:
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.

Dags att hyra ett hus?

Letar du efter en större hyresbostad i Sundsvall? Här har vi samlat alla lämpliga annonser till dig som vill hyra hus, villa eller parhus i Sundsvall kommun.

På BostadsPortal samlar vi samtliga lediga hus i hela Sverige. Vi har flera tusen unika bostadsannonser, men också yyresannonser från de flesta andra stora sajterna där du kan finna hus som hyrs ut.


Sökkriterier

Om du söker en villa eller ett parhus i Sundsvall kommun, så kan du på denna sida söka alla lediga hus och parhus, som det går att hyra just nu i Sundsvall.

Villa är fortfarande den vanligaste bostadsformen bland barnfamiljer i Sverige. Många efterfrågar det extra utrymme och det privatliv som en stor hyresbostad med en trädgård kan ge. Men alla vill inte köpa hus, utan väljer att hyra istället.

Att hyra hus i en kortare period är ett bra sätt att prova på om exempelvis livet på landet verkligen är det man önskar. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du önskar att se bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.


HittaBostadsPaket

För att söka efter ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt. Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta annonsörerna i Sundsvall kommun nu direkt.


Lägg upp en bevakning

Finns inte precis det hus eller parhus som du tänkt dig just vid ditt besök idag så kan du prenumerera på ett Bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när rätt hus annonseras i Sundsvall kommun.


Har du fler funderingar?

Hos oss på BostadsPortal sätter vi en ära i att svara på dina frågor och hjälpa dig närmare din nästa bostad. Du kan ringa eller skriva till vår kundtjänst med dina funderingar, kolla in vår FAQ , och du kan även läsa svar på vanliga frågor på bloggen . Lycka till med din jakt på det rätta hyreshuset!

Support
Blogg