hus Härnösands kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Härnösand
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra villa eller kedjehus i Västernorrland, Härnösand

På BostadsPortal.se samlar vi alla lediga villor i hela Sverige. Vi har flera tusen unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra viktiga portaler. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta uthyraren direkt.

Sökmöjligheter

Letar du efter en villa eller ett kedjehus i Västernorrland län, Härnösand kommun, så kan du här på BostadsPortal.se hitta alla lediga villor och kedjehus, som det är listade för tillfället i Härnösand.

Det kan finnas flera orsaker till att man önskar att hyra en villa eller ett kedjehus. Att hyra hus i en begränsad tid är ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" välja om du vill kolla bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontakt till hyresvärdarna i Härnösand kommun direkt. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Hittar du inte exakt rätt villa eller kedjehus just nu, så kan du skapa ett bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart besked när ett nytt och kanske intressant hus dyker upp i Härnösand kommun.

Sökesprofil

Du har också alternativet att låta uthyrarna komma till dig om du vill. Gör en sökesannons med ett bra fotografi och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av hyresvärdar i Härnösand kommun, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller söker du något alldeles speciellt, kan du också uppgradera din annons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg