hus Umeå kommun, Umeå

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Umeå
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Liknande annonser:
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra villa eller radhus i Umeå, Umeå

Sökkriterier

Önskar du att hyra en villa eller ett radhus i Umeå kommun, Umeå så kan du här på BostadsPortal.se finna alla lediga villor och radhus, som det är listade just nu i Umeå.

Det kan finnas många förklaringar till att man önskar att hyra en villa eller ett radhus. Att hyra hus i en kortare tid är ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du önskar att kolla bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte precis rätt villa eller radhus i Umeå just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när ett nytt och kanske intressant hus dyker upp.

Sökesprofil

Du har också möjligheten att låta uthyrarna i Umeå kontakta dig om du föredrar det. Skapa en sökesannons med en bra bild och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av uthyrare, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något alldeles speciellt i Umeå, kan du välja att uppgradera din annons till en premiumsökesannons och få även bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du som sagt en gratis uppgradering.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att få kontaktinformation till uthyrarna i Umeå kommun med en gång. Eller vi kan länka dig vidare till rätt ställe. Du kan också upprätta en gratis premiumsökesannons, så att uthyrarna i Umeå i stället kan hitta dig.

Annonser på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga villor och radhus i hela Sverige. Vi har tusentals egna bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra ansedda hemsidor. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra måste du kontakta uthyraren direkt.

Support
Blogg