hus Umeå kommun, Obbola

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Umeå
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller kedjehus i Umeå, Obbola

Sökmöjligheter

Letar du efter ett hus eller ett kedjehus i Umeå kommun, Obbola så kan du på denna sida hitta alla lediga villor och kedjehus, som det går att hyra för tillfället i Obbola.

Det kan vara flera motiveringar för att man vill hyra ett hus eller ett kedjehus. Att hyra hus i en limiterad period är ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du vill kolla bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Bevakningsmail

Hittar du inte exakt rätt villa eller kedjehus i Obbola just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när ett passande hus annonseras.

Sökesannons

Det finns även alternativet att låta uthyrarna i Obbola kontakta dig i stället. Skapa en sökesannons med ett bra fotografi och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av hyresvärdar, som har en bostad som matchar dina önskemål. Om det ska gå snabbt, eller söker du något verkligen annorlunda i Obbola, kan du också uppgradera din annons till en premiumsökesannons och få även bättre resultat. Erhåller du ett HittaBostadsPaket så får du som sagt en gratis uppgradering.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta uthyrarna i Obbola kommun med det samma. Eller vi kan länka dig vidare till rätt ställe. Du kan också upprätta en gratis premiumannons, så att uthyrarna i Obbola också kan kontakta dig.

Villor på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se samlar vi alla lediga villor och kedjehus i Sverige. Vi har tusentals unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra ansedda sajter. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra ska du kontakta uthyraren direkt.

Support
Blogg