hus Umeå kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Umeå
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Liknande annonser:
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra villa eller kedjehus i Västerbotten, Umeå

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga villor i Sverige. Vi har tusentals unika uthyresannonser, samt uthyresannonser från de flesta andra viktiga portaler. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt.

Sökkriterier

Letar du efter ett hus eller ett kedjehus i Västerbotten län, Umeå kommun, så kan du på denna sida söka alla lediga villor och kedjehus, som det går att hyra just nu i Umeå.

Det kan finnas flera motiveringar för att man vill hyra ett hus eller ett kedjehus. Att hyra hus i en kortare tid kan vara ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du önskar att kolla bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontaktinformation till uthyrarna i Umeå kommun med en gång. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt villa eller kedjehus just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när ett passande hus blir ledig i Umeå kommun.

Sökesannons

Du har även möjligheten att låta uthyrarna kontakta dig om du föredrar det. Upprätta en sökesannons med en bra bild och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av hyresvärdar i Umeå kommun, som har en bostad som matchar alla önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något verkligen annorlunda, kan du välja att uppgradera din annons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg