hus Uppsala kommun, Vattholma

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra hus eller kedjehus i Uppsala, Vattholma

Sökkriterier

Önskar du att hitta en villa eller ett kedjehus i Uppsala kommun, Vattholma så kan du här på BostadsPortal.se hitta alla lediga villor och kedjehus, som det går att hyra just nu i Vattholma.

Det kan vara många motiveringar för att man vill hyra en villa eller ett kedjehus. Att hyra hus i en limiterad period är ett bra sätt att prova det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" välja om du önskar att kolla bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt hus eller kedjehus i Vattholma just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när ett nytt och kanske intressant hus blir ledig.

Öka dina chanser

Du har även alternativet att låta uthyrarna i Vattholma kontakta dig om du vill. Upprätta en sökesannons med ett bra fotografi och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av hyresvärdar, som har en bostad som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något verkligen annorlunda i Vattholma, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få även bättre resultat. Erhåller du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en kostnadsfri uppgradering.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att få kontaktinformation till uthyrarna i Vattholma kommun med en gång. Eller vi kan hjälpa dig vidare till rätt ställe. Du kan dessutom upprätta en kostnadsfri premiumannons, så att uthyrarna i Vattholma också kan kontakta dig.

Hus på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga villor och kedjehus i Sverige. Vi har tusentals egna bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra betydelsefulla portaler. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra ska du kontakta uthyraren direkt.

Support
Blogg