hus Uppsala kommun, Uppsala

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra hus eller radhus i Uppsala, Uppsala

Sökmöjligheter

Önskar du att hitta en villa eller ett radhus i Uppsala kommun, Uppsala så kan du på denna sida hitta alla lediga villor och radhus, som det går att hyra för tillfället i Uppsala.

Det kan finnas många motiveringar för att man önskar att hyra en villa eller ett radhus. Att hyra hus i en kortare tid kan vara ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du vill se bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt hus eller radhus i Uppsala just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart besked när rätt hus annonseras.

Sökesprofil

Du har också möjligheten att låta uthyrarna i Uppsala komma till dig i stället. Skapa en sökesannons med ett bra fotografi och en beskrivning av dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad omedelbart av hyresvärdar, som har en bostad som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något verkligen annorlunda i Uppsala, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få även bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du som sagt en gratis uppgradering.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att få kontakt till hyresvärdarna i Uppsala kommun omedelbart. Eller vi kan hjälpa dig vidare till rätt ställe. Du kan dessutom upprätta en gratis premiumsökesannons, så att hyresvärdarna i Uppsala också kan hitta dig.

Annonser på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se visar vi samtliga lediga villor och radhus i Sverige. Vi har tusentals unika uthyresannonser, samt uthyresannonser från de flesta andra viktiga portaler. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta uthyraren direkt.

Support
Blogg