hus Uppsala kommun, Länna

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller parhus i Uppsala, Länna

Sökkriterier

Letar du efter en villa eller ett parhus i Uppsala kommun, Länna så kan du här på BostadsPortal.se hitta alla lediga villor och parhus, som det går att hyra just nu i Länna.

Det kan finnas många motiveringar för att man vill hyra en villa eller ett parhus. Att hyra hus i en kortare tid är ett enkelt sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du önskar att kolla bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Lägg upp en bevakning

Finns inte exakt rätt villa eller parhus i Länna just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när rätt hus blir ledig.

Vem är du som hyresgäst?

Du har även alternativet att låta uthyrarna i Länna komma till dig om du vill. Upprätta en sökesannons med en bra bild och en beskrivning av dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad direkt av hyresvärdar, som har en bostad som matchar alla önskemål. Om det ska gå snabbt, eller letar du efter något verkligen annorlunda i Länna, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat. Erhåller du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en gratis uppgradering.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att få kontaktinformation till uthyrarna i Länna kommun med det samma. Eller vi kan hjälpa dig vidare till rätt ställe. Du kan dessutom upprätta en gratis premiumsökesannons, så att uthyrarna i Länna också kan kontakta dig.

Hus på BostadsPortal.se?

Här visar vi alla lediga villor och parhus i hela Sverige. Vi har tusentals unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra ansedda hemsidor. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra ska du kontakta uthyraren direkt.

Support
Blogg